VINKORT

CHAMPAGNE

LANSON BLACK LABEL BRUT

CHAMPAGNE, FRANKRIG
Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.

PR. FL. 420,-

MOUSSERENDE

CAVA BONAVAL

SEMI SECO, SPANIEN

Cava Bonoval Semi Seco er en ekstraordinær vellavet og halvtør Cava. Farven er lys gul med elegante små bobler. Aromaen er frisk og frugtagtig med en særdeles behagelig smag.

PR. FL. 150,-

HVIDVIN

BLUSH HILL

CHARDONNAY, AUSTRALIEN

Medium fyldig, lys strågul vin. I duften anes ananas og modne tropiske frugter. I smagen fornemmes grønne æbler og pærer med et strejf af melon og vanilje i eftersmagen. 

PR. GL. 32,-
PR. FL. 140,-

TINPOT HUT

MARLBOROUGH SAUVIGNON BLANC, NEW ZEALAND

Vinen har den skarphed en god Marlborough Sauvignon Blanc skal have med en dejlig “mineralsk” duft og elegant smag.

PR. FL. 280,-

ROSEVIN

BARDOLINO CHIARETTO CLASSICO

LE MORETTE ROSE, ITALIEN

Vinen har en lys rosa farve og en frisk smag, der er fyldig og velafbalanceret med intense frugtagtige fornemmelser. Bouquetten er kendetegnet ved duften af gule ferskner, jordbær og nuancer af violer.

PR. FL. 190,-

RØDVIN

HUNTER’S CREEK

SHIRAZ/CABERNET, AUSTRALIEN

Druesorten Shiraz er efterhånden meget udbredt i Australien og giver vinen sin fylde og det elegante strejf af krydderi. Den klassiske Cabernet Saugvignon er med til at understrege dybde og bredde i smagen og medvirker til at give vinen sin harmoniske smag. Vinen fremstår med en flot, rød farve og en indtagende duft af modem frugt og krydderi. Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen.

PR. GL. 32,-
PR. FL. 140,-

LA CHEVALIERE

MERLOT/GRENACHE, FRANKRIG – ØKOLOGISK

Vinen har en dyb rubinrød farve med yndefulde lilla strejf. Aromaen har intense røde bær og kirsebærnoter. Fyldig og frugtrig smag med en elegant finish.

PR. FL. 195,-

CORTE VOLPONI

RIPASSO SUPERIORE DOC VALPOLICELLA, ITALIEN

Duften er fyldig og intens med noter af sort peber, vilde røde bær, læder og tobak. Smagen er kraftig og elegant med noter af rød frugt, lakrids, sød tobak, vanilje og chokolade. 

PR. FL. 295,-